Emocionalno inteligentno vođenje

Emocionalno inteligentno vođenje

 • Gledano: 243

Paket uključuje:

 • Znanje
 • Ponavljanje
 • Test
 • Certifikat

Dijeli:

 • Razumijevanje podrijetla emocija.
 • Za što su emocije?
 • Što je emocionalna inteligencija i za šta je ona važna?
 • Karakteristike emocionalno inteligentnih ljudi.
 • Kako se emocionalna inteligencija izražava u odnosima s drugim ljudima?
 • Pozitivni učinci emocionalno inteligentnog vodstva na zaposlenike.
 • Posljedice emocionalne nepismenosti.
 • Kako razviti svoju emocionalnu inteligenciju?

Više informacija

Što ćemo naučiti?

Na tečaju od šest sati naučit ćemo kako se stvaraju emocije i koja je njihova svrha. Upravo će nam ovo razumijevanje pomoći da razvijemo upravljanje emocijama, što je jedna od karakteristika emocionalno inteligentnih ljudi. Pored toga, naučit ćemo o ostalim karakteristikama emocionalno inteligentnih ljudi i kako se manifestiraju u komunikaciji i odnosima s drugim ljudima. Naučit ćemo i o mnogim pozitivnim posljedicama emocionalne inteligencije, kako ova vrsta inteligencije pomaže i u povećanju produktivnosti, kao i o negativnim posljedicama emocionalno nepismenog vođe. Kroz smjernice i praktične vježbe naučit ćemo kako razviti karakteristike emocionalno inteligentnih vođa u sebi i potaknuti druge.

Što još možete učiniti sa stečenim znanjem?

Pomoću ovog znanja moći ćete prepoznati svoju razinu emocionalne inteligencije i razviti karakteristike emocionalno inteligentnog vođe, što će rezultirati većom produktivnošću, boljim odnosima, boljim samopoštovanjem i iznad svega, većim opuštanjem u privatnom i poslovnom životu.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

Upravitelj kolačića

Housing Co. d.o.o.