Kako poboljšati odnose sa suradnicima i nadređenima?

Postanite nezamjenjivi suradnik!

 • Gledano: 65

Paket uključuje:

 • Znanje
 • Ponavljanje
 • Test
 • Certifikat

Dijeli:

 • Učinkovita verbalna i neverbalna komunikacija.
 • Kako propisno izraziti pohvale i kritike?
 • Ponašanja i navike koje pomažu u sprečavanju sukoba.
 • Kako komunicirati u konfliktnim situacijama?
 • Učinkovito upravljajte svojim emocijama
 • Kako postati timski igrač?

Više informacija

Što ćemo naučiti?


Na tečaju ćemo naučiti kako učinkovito komunicirati s kolegama i nadređenima čak i u situacijama koje zahtijevaju kritiku. Naučit ćemo koja ponašanja i navike nam mogu pomoći da bolje razumijemo i spriječimo sukobe. Predstavit ćemo kako pohvale izrečene na pravi način i u pravom trenutku mogu pomoći poboljšanju odnosa. Također ćemo naučiti tajne kako učinkovito upravljati emocijama i kako zadržati mirnu krv u stresnim situacijama. Izdvojit ćemo i principe koji će nam pomoći u boljoj suradnji.

                                                                                                                         

Što još možete učiniti sa stečenim znanjem?


Sa stečenim znanjem moći ćete učinkovito komunicirati, davati kritike i pohvale, sprječavati sukobe ili učinkovito se nositi s njima kad god se pojave. Moći ćete ostati mirni u različitim situacijama i razviti kvalitete potrebne za učinkovitu suradnju tima.

 

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

Upravitelj kolačića

Housing Co. d.o.o.