Životopis i razgovor za posao

Tečaj za pripremu jednostavnog i učinkovitog životopisa.

 • Gledano: 311

Paket uključuje:

 • Znanje
 • Ponavljanje
 • Test
 • Certifikat

Dijeli:

 • Svrha životopisa. Što poslodavac želi provjeriti s njim i kako mu to dostaviti?
 • Elementi dobrog životopisa. Što bi trebalo nedostajati, a što može biti suvišno?
 • Vokabular i stil izražavanja u pisanju CV-a. Kako stvoriti dojam stabilne, otvorene i motivirane osobe?
 • Različiti životopisi za različite svrhe. Klasični i inovativni pristupi.
 • Umjetnost samopromocije.
 • Analiza radnog mjesta. Kako odlučiti koja će se postignuća više / manje istaknuti?
 • Pregled najčešće korištenih aplikacija za pisanje životopisa.
 • Popis vještina koje su svakom tražitelju posla potrebne u 21. stoljeću.

Više informacija

Što ćemo naučiti?

Naučit ćemo osnovne principe kojih poslodavci slijede prilikom odabira životopisa.

Naučit ćemo kako formulirati izraze na odgovarajući način da ne zvuče previše skromno ili pretjerano, te kako predstaviti svoja postignuća na način da se ističu.

Pogledat ćemo koje su osobine poželjne kod poslodavaca za određene vrste poslova i kako ih predstaviti u životopisu.

Kako možete stečeno znanje korisitit?

Znanje stečeno na tečaju moći ćete koristiti prilikom traženja novog posla, prijavljivanja za stipendije, različita financiranja, obrazovanje. Pregledat ćemo različite životopise, a željene osobine često se mogu pripremiti na sveopći način. Izdvojit ćemo i neke od vještina koje mora posjedovati svaki tražitelj posla u 21. stoljeću, a koje vam mogu poslužiti kao vodič gdje započeti ako samo tražite posao ili želite restrukturirati svoju karijeru.

 

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

Upravitelj kolačića

Housing Co. d.o.o.