Poboljšaj svoj poslovni život

Cijena slične akademije na tržištu je 3896 eura, što je ovdje uključeno u mjesečnu pretplatu.

Navigacija u složenom poslovnom svijetu.

Kako pravilno organizirati svoje vrijeme?

Uspješno rješavanje problema na radnom mjestu.

Put učenja pružit će vam vještine kako biste se istakli u poslovnom okruženju.

24/7

Vježbe

Certifikat

Napredak

1

Rješavanje problema

Webinar će vam omogućiti da naučite i testirate različite učinkovite i korisne tehnike rješavanja problema.
360min
2

Motivacija - ključ uspjeha u profesionalnom životu

Webinar će vas upoznati s konceptom motivacije i ključnim polugama za povećanje angažmana zaposlenika. Istodobno ćete naučiti korisne alate kojim ćete menadžerima pomoći da utvrde profil zaposlenika ...
360min
3

Upravljanje stresom na poslu i u svakodnevnom životu

Da li vam se čini da iz dana u dan teže obavljate sve stvari? Da su opterećenja sve teža i teža za prevazići? Da će vam sada ponestati energije za sve? Jedno nedavno slovensko istraživanje pokazalo je ...
360min
4

Put do posla iz snova

Tijekom tečaja naučit ćemo o učinkovitim tehnikama intervjua, samo-vrijednostima i osobinama koje nam pomažu u odabiru optimalnog radnog okruženja. Osim toga, sastavit ćemo plan za razvoj karijere, ...
240min
5

Strategije upravljanja vremenom / upravljanje vremenom

Većina ljudi ne planira vrijeme, iako je učinkovito upravljanje vremenom ključno za uspješan i pravovremen rad i korištenje poslovnih prilika. Učinkovito planiranje, određivanje prioriteta i ...
360min

ZA PRIJAVU i dodatne informacije pišite na info@mojeznanje.eu:
Poboljšaj svoj poslovni život

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

Upravitelj kolačića

Housing Co. d.o.o.